Camping LE CLOS BOUYSSAC

x Note détaillée du camping
Général
 
 
8,6
Hébergements
 
 
9,1
Région
 
 
8,7
Propreté
 
 
7,6
Confort
 
 
8
Rapport qualité/prix
 
 
8,2
Accueil
 
 
8,3
Services
 
 
7,6
Animation
 
 
7,8
x Poser une question

lieu dit bouyssac
46700 MAUROUX
Occitanie
Téléphone : +33 (0)5 65 36 52 21

Chercher un séjour
26 avis disponibles pour ce camping
Filtrer les avis par hébergement
Filtrer les avis par typologie de client
  • 7 avis 7,95
  • 8 avis 8,33
  • 3 avis 8,29
  • 6 avis 8,47
  • 1 avis 8,38
Filtrer les avis par période de séjour
  • 2 avis 8,75
  • 24 avis 8,25
  • 8,44 / 10
    senioren (echt)paar Du 06/09/2018 au 15/09/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "warm welkom"

    locatie en de eigenaren

    wat achterstallig onderhoud

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel Johan, voor het compliment. Maandag begint de wintersluiting en gaan we aan de slag om nog meer verbeteringen door te voeren. Jullie zijn van harte welkom om naar de vorderingen te komen kijken :-)

    Avis Chalet accueillant, salon, cuisine, 2 chambres, salle de bain, parking

    locatie en de eigenaren

    wat achterstallig onderhoud

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    9
    Région
     
     
    10
    Propreté
     
     
    7
    Confort
     
     
    8
    Rapport qualité/prix
     
     
    10
    Accueil
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animation
     
     
    7
  • 7,75 / 10
    jong stel Du 20/08/2018 au 03/09/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "leuke camping"

    wij hadden een grote plaats 60 en vrij vlak maar dat is niet overal

    zijn er voor ons niet

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel voor jullie review. Wat een mooie ochtend foto hebben jullie gemaakt vanaf jullie heerlijke plaats aan de rivier de Lot. Dankjewel dat je die met ons deelt. Hartelijke groeten en heel graag tot ziens

    Avis Emplacement + voiture

    goede plaats aan het water

    geen

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    9
    Région
     
     
    9
    Propreté
     
     
    8
    Confort
     
     
    7
    Rapport qualité/prix
     
     
    7
    Accueil
     
     
    7
    Services
     
     
    7
  • 9,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Du 07/08/2018 au 23/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "perfect"

    gezellig en rust gezellig

    geen

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel Gerrit voor het compliment. Maandag gaan we aan de slag om onze heerlijkheid nòg perfecter te maken :-) We zien jullie heel graag weer terug bij ons op Le Clos Bouyssac. Hartelijke groeten van alle Mijnheren

    Avis Emplacement + voiture

    vlakker

    geen

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    10
    Hébergement
     
     
    10
    Région
     
     
    10
    Propreté
     
     
    10
    Confort
     
     
    10
    Rapport qualité/prix
     
     
    10
    Accueil
     
     
    10
    Services
     
     
    8
    Animation
     
     
    10
  • 8,44 / 10
    gezin met jonge kinderen Du 25/07/2018 au 15/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "heerlijk ongedwongen en rustig"

    ongedwongen, lekker rustig en heerlijke rivier en zwembad. Gedreven nieuwe eigenaren,, die stinkend hun best doen (voor en achter de schermen).

    er wordt nog hard gewerkt om het afwerkingsniveau helemaal op peil te krijgen (al is het 'niet perfect zijn' ook de charme van de camping. Een beetje grote stad ligt op minimaal 30 minuten rijden (maar betekent dit ook dat de camping in een heerlijk authentieke landelijke - wijngaard- omgeving ligt)

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel familie van de Velde, voor jullie gezelligheid én voor deze review. We zijn er blij mee dat ook het "nog niet perfect zijn" charmant was :-) (Dat weerhoudt ons er overigens niet van om straks gewoon weer door te bouwen ;-)

    Avis Emplacement + voiture

    Aan het water gestaan. Heerlijke (ruime) plek met een werelds uitzicht, veel schaduw en aangename koelte van het water als het heel warm is.

    Momenteel verschillen de plekken onderling nogal van grootte. Eigenaren denken er over na om dit meer 'gelijk' te trekken.

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    9
    Hébergement
     
     
    10
    Région
     
     
    8
    Propreté
     
     
    8
    Confort
     
     
    8
    Rapport qualité/prix
     
     
    8
    Accueil
     
     
    9
    Services
     
     
    8
    Animation
     
     
    8
  • 7,12 / 10
    gezin met jonge kinderen Du 11/08/2018 au 18/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "Vraag"

    Ligging

    Nog veel werk (logisch vermits pas overgenomen)

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel Joeri, volgende week beginnen we met het opknappen van de chalets. Er is inderdaad een probleem geweest met de septic tank. Helaas. Om de één of andere reden was er iemand die zoveel toiletpapier door de wc heeft proberen te spoelen dat het hele systeem verstopt raakte, en dat ruik je inderdaad. Gelukkig konden wij de lokale ontstoppingsdienst bereid vinden om dit met spoed te verhelpen. We zitten op het platte land bijna helemaal in het bos. Dat is schitterend, maar er komen wel spinnetjes, torretjes, krekeltjes etc, voor (maar gelukkig niet veel muggen :-) Wanneer je in de midzomerhitte een raam of deur openzet (heel gebruikelijk natuurlijk in die hitte) of door het ventilatieroostertje, kunnen er inderdaad weleens wat naar binnen komen. Gelukkig is het wel puur natuur :-) Wanneer je me de volgende keer een seintje geeft wanneer er een beestje(s) zit, kom ik het persoonlijk weghalen :-) We doen graag alles en meer om het jullie naar de zin te maken. Tot ziens op onze schitterende camping direct aan de rivier de lot, namens de familie Mijnheer, Rosalie

    Avis Chalet accueillant, salon, cuisine, 2 chambres, salle de bain, parking

    Ideale ligging

    Verouderde chalet, opknappers nodig (geur afvoer, insecten komen binnen langs talloze openingen)

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    8
    Région
     
     
    9
    Propreté
     
     
    5
    Confort
     
     
    5
    Rapport qualité/prix
     
     
    7
    Accueil
     
     
    8
    Services
     
     
    7
  • 7,33 / 10
    gezin met jonge kinderen Du 07/08/2018 au 23/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "Leuk verblijf"

    Vriendelijkheid en locatie

    Sanitair

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel Martijn, je hebt helemaal gelijk over het sanitair van het tweede toilet gebouw. Het is erg oud, we poetsen hier flink op maar echt geweldig zal dit er nooit uit zien. We zijn hier pas in november gekomen. De tijd was te kort om dit te kunnen verbouwen. Komende winter hopen we hierin een flinke stap te zetten. Achteraan zijn een paar ligt hellende plaatsen. De rivier houdt dit in de winter onder water. Heb je al gekeken waar je de volgende keer wilt staan? Gewoon een plaats uitkiezen die wel helemaal vlak is :-) Hartelijke groeten en heel graag tot ziens

    Avis Emplacement + voiture

    Aan de rivier

    Loopt net iets te schuin af

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    9
    Région
     
     
    8
    Propreté
     
     
    6
    Confort
     
     
    7
    Rapport qualité/prix
     
     
    8
    Accueil
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animation
     
     
    7
  • 8,44 / 10
    gezin met jonge kinderen Du 06/08/2018 au 20/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "Heerlijk rustige vakantie met maar enkele minpuntjes"

    Prachtige ligging Zeer vriendelijke eigenaars Lekker brood op de camping Proper sanitair

    1 van de 3 sanitaire blokken was gesloten dus een wandeling naar het toilet duurt toch al wel enkele minuten 1 van de 3 sanitaire blokken was gerenoveerd, de andere nog niet. 2de blok was schoon maar verouderd gerenoveerde blok had problemen met boiler, ook niet-gerenoveerde blok had dit probleem dus vaak een koude douche als gevolg (al deze problemen zouden worden aangepakt tegen 2019 werd ons beloofd)

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel voor de review en het compliment over het brood. We zullen het de bakker doorgeven. Inmiddels is de helft van de boiler vervangen en is er een boiler bijgeplaatst in Toiletblok 1. De koude douche in toiletblok twee was aan ons te danken helaas. Nogmaals excuses daarvoor. Wanneer de gastank nog een percentage aangeeft hebben we geleerd dat dat niet altijd betekent dat er nog gas in zit. Dit gaat niet nog eens gebeuren. Overigens gaan we deze winter met toiletblok 2 en 3 aan het werk. Toiletblok 2 wordt gemoderniseerd en 3 wordt weer gereed gebracht om te gebruiken. Het is al terug gewonnen uit het bos :-) Er is dus vooruitgang! Hartelijke groeten en heel graag tot ziens. Walter Rutger, Ruud en Rosalie

    Avis Emplacement + voiture

    heerlijke plekken aan de rivier

    tenten staan wel vrij dicht bij elkaar

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    10
    Région
     
     
    10
    Propreté
     
     
    9
    Confort
     
     
    6
    Rapport qualité/prix
     
     
    7
    Accueil
     
     
    10
    Services
     
     
    6
    Animation
     
     
    10
  • 8 / 10
    senioren (echt)paar Du 05/08/2018 au 18/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "Gemoedelijke camping"

    Ligging aan de rivier is fantastisch. Eigenaren zijn bijzonder gastvrij.

    Staat van het sanitair is niet top, maar hier gaan ze mee aan de slag.

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel, wij vinden het persoonlijk contact met onze gasten één van de leukste dingen van het hebben van een camping. Fijn dat jullie het ook een prachtige locatie vinden. De rivier met zijn platte rots strandjes is ook werkelijk heerlijk om een hele dag in te dobberen, te zwemmen of te kanoën, of er gewoon je stoeltje op neer te zetten om een boekje te lezen. Tijdens de piek in het hoogseizoen zijn er natuurlijk meer mensen. Maar ook dan zijn er plaatsen met veel rust. Bijvoorbeeld in de buurt van plaats 43 of de Safaritent ? Wil je er bij de reservering gewoon even om vragen? Eventueel een weekje eerder of later op vakantie gaan om die top-piek mis te lopen? Het weer is hier vanaf mei werkelijk al heerlijk. We staan te trappelen om met het sanitair te beginnen :-) Komen jullie kijken hoe het is geworden?

    Avis Emplacement + voiture

    Prachtige plek direct aan de Lot

    Door drukte weinig rust

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    10
    Région
     
     
    10
    Propreté
     
     
    7
    Confort
     
     
    9
    Rapport qualité/prix
     
     
    6
    Accueil
     
     
    8
    Services
     
     
    6
  • 8,11 / 10
    gezin met tiener(s) Du 08/08/2018 au 15/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "Relaxte en gemoedelijke camping! Top!"

    Gratis poolen, tafeltennissen, darten.

    Weinig verlichting

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel voor het compliment. Verlichting en groenonderhoud zijn beiden een heikel punt. Sommige gasten vinden dat het licht absoluut minder mag, zodat er ongestoord naar de sterren kan worden gekeken. (Er is een schitterende sterrenhemel hier). Van anderen mag het best een beetje meer :-{ We hebben het niet gehoord, maar hebben het vermoeden dat het over het laantje achter de chalets gaat? We bekijken of er hier een lichtpuntje kan komen wat tóch het paadje wat verlicht zonder dat het hinderlijk wordt voor onze "sterrenliefhebbers" :-) Wat betreft het groenonderhoud hebben we een soortgelijke situatie. De meeste gasten houden wel van gesnoeid of gemaaid, maar niet van het geluid wat het met zich meebrengt. Wanneer het seizoen begint is alles gesnoeid en gemaaid. Groen groeit, zeker met een rivier naast de deur en de hoge temperaturen. Dus we snoeien en maaien tijdens het seizoen wel, maar proberen zo min mogelijk overlast te bezorgen. Gezellig om jullie weer een terug te zien

    Avis Chalet accueillant, salon, cuisine, 2 chambres, salle de bain, parking

    Aan de Lot, uitzicht op de Lot, zwembad, rustig, gemoedelijk, relaxed, aardige eigenaren.

    Verlichting, moet wat opgeknapt worden, groenonderhoud.

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    9
    Hébergement
     
     
    8
    Région
     
     
    7
    Propreté
     
     
    7
    Confort
     
     
    9
    Rapport qualité/prix
     
     
    8
    Accueil
     
     
    7
    Services
     
     
    10
    Animation
     
     
    8
  • 6,78 / 10
    gezin met jonge kinderen Du 01/08/2018 au 15/08/2018
    Avis Certifiés
    Avis général : "Leuke familiecamping "

    Veel gezinnen met kinderen. Gastvrij personeel. Mooi zwembad

    Sanitair is sterk verouderd en kan ook schoner.

    Réponse de l'établissement

    Dankjewel voor de review. We hebben vorig jaar deze camping gekocht met inderdaad verouderde toiletblokken (één een beetje en de ander heel oud). Dat kan niet in één keer worden vernieuwd, maar toiletblok één en twee hopen we toch deze lente helemaal gemoderniseerd te hebben. Toiletblok 2 had er moeite mee om aan alle eisen te voldoen. Er ging nogal eens wat stuk wat moest worden gerepareerd. Onze excuses daarvoor. Met de bouw van het nieuwe toiletgebouw zal dat helemaal verleden tijd zijn en kunnen jullie zelfs ook op het toilet genieten van een mooie omgeving :-)

    Avis Emplacement + voiture

    Mooie plekken aan de rivier.

    Sanitair

    Note détaillée
    Voir les détails
    Général
     
     
    8
    Hébergement
     
     
    8
    Région
     
     
    9
    Propreté
     
     
    4
    Confort
     
     
    8
    Rapport qualité/prix
     
     
    6
    Accueil
     
     
    7
    Services
     
     
    6
    Animation
     
     
    5